Området

I hjärtat av Rosendal,
Uppsalas lunga

Rosendal, en pulserande stadsdel i Uppsala, erbjuder en harmonisk blandning av stadsliv och naturnära lugn. Centrerat kring Emiles Trädgård, präglas området av en mångfald av dagliga bekvämligheter och en rik mångsidighet, omringat av Stadsskogens lummiga grönområden och nyanlagda parker.
1. Kulturhus och bibliotek 2.Läkare Praktiktjänst 3. Systembolaget 4.ICA 5.USIF Gym 6.Apoteket 7.Kvarteret Vinbar 8.UB Sushi 9.Himlen är blå som en apelsin 10.Rosendal ost & chark 11.Familjeläkarna 12.Restaurang Elma 13.Hemköp 14.Leijon Bageri 15.Blomsteraffär 16.Anhata Yoga 17.Blomsterlandet

Närområdet i Rosendal

En av de största fördelarna med att bo i Rosendal är den nära kopplingen till Uppsala centrum. Med bara några minuters cykeltur eller en kort promenad når du stadens hjärta, där shopping, kultur och nöjen väntar. Denna närhet gör att du kan njuta av både den dynamiska stadspulsen och det lugna naturlivet i Rosendal. Rakt utanför dörren går även ett flertal busslinjer som tar dig till Uppsala Centralstation på några få minuter. Omgiven av gröna ytor som Stadsskogen och flera nyplanterade parker, erbjuder området en harmonisk kombination av stads- och naturliv.

Stad möter natur i Rosendals hjärta

Emiles Trädgård är en integrerad del av Rosendals tredje byggetapp, vilket innebär att större delen av stadsdelen redan är etablerad med tusentals invånare.

Lokala favoriter och kulinariska äventyr

Rosendal är en plats som sjuder av liv och kultur. Här erbjuds ett rikt utbud av lokala pärlor, från mysiga caféer till välrenommerade restauranger och praktiska serviceinrättningar.

Himlen är blå som en apelsin erbjuder en avslappnad kaffestund med konstnärlig stil, medan Kvarteret dubblerar som en vinbar för kvällens sällskapliga stunder.

För matälskare är utbudet i Rosendal en dröm. Rosendal Ost & Chark lockar med sina delikatesser, och Farina Pizza samt Restaurang Elma erbjuder smakrika kulinariska upplevelser. UB Sushi garanterar goda sushiupplevelser, och för dig som föredrar att laga egen mat är ICA Nära och Hemköp alltid nära. Dessutom kommer Systembolaget att öppna vid årsskiftet 2024/2025, vilket ytterligare kompletterar områdets serviceutbud.

God aktivitet och hälsa i dina kvarter

Rosendal präglas av aktivitet och friluftsliv med USIF tennishall, padelbanor och många olika utbud av träning och friskvård inne som ute. Välmående är också en stor del av Rosendal. Familjeläkarna, Rosendal Rehabklinik, Kronans Apotek, och Rosendal Kiropraktorklinik finns till hands för dina hälso- och välbefinnandebehov. Praktikertjänst Vårdcentral och Rosendental Tandläkare bidrar till en omfattande vårdtjänst.

För dig som söker andlig och fysisk balans erbjuder Anahata Yoga Studio en fristad för yogaentusiaster. Och för de morgnar när endast färskt bröd duger, är Leijon Bageri platsen att besöka.

Detta är Rosendal - en plats där staden möter kultur, bekvämlighet och natur sammanflätas för att skapa ett livsområde utöver det vanliga, precis vid dörren till Emiles Trädgård. Här väntar inte bara ett hem, utan en hel livsstil, som realiseras direkt när du flyttar hit.

Karta

Kontakta oss

Skriv upp dig med dina kontaktuppgifter nedan, så kommer en av våra erfarna mäklare att kontakta dig för att berätta mer om Emiles Trädgård, svara på dina frågor och guida dig genom processen. Dessutom får du en exklusiv inbjudan till vårt lanseringsevent den 29 maj, där du kommer att få en första titt på vad Emiles Trädgård har att erbjuda.