Lägenhet

D-1004

Sidenbigatan 30

1

rok,

35

kvm

Bokad
Lägenhet
D-1004
Antal Rok
1
Rok
Boarea
35
kvm
Våning
0
Adress
Sidenbigatan 30
Skuldfri pris
2 995 000
kr
Skuldfri avgift
1 254
kr
Belånat pris
2 575 000
kr
Belånat avgift
3 179
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

D-1004

Kvadratsmart boende med trädgårdsutsikt

För dig som vill bokvadratsmart och ha tillgång till allt vad Emiles Trädgård har att erbjuda. Denna lägenhet har fönster och utgång direkt till medelhavsträdgården och saltvattenpoolen, vilket ger en härlig inomhus- och utomhusupplevelse.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta