Lägenhet

D-1002

Sidenbigatan 32

3

rok,

76

kvm

Såld
Lägenhet
D-1002
Antal Rok
3
Rok
Boarea
76
kvm
Våning
0
Adress
Sidenbigatan 32
Skuldfri pris
6 350 000
kr
Skuldfri avgift
2 122
kr
Belånat pris
5 438 000
kr
Belånat avgift
6 302
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

D-1002

Ljus och luftig lägenhet med flexibla utrymmen

För dig som söker en ljus, luftig lägenhet där du från köket kan blicka ut över medelhavsträdgården och saltvattenpoolen medan du förbereder en lättare lunch. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Genomtänktförvaring och en väl tilltagen balkong om 9 kvm vänd mot parken. Lägenheten har ytterligare ett rum som kan användas som kontor, bibliotek eller gästrum, vilket ger flexibilitet för dina behov.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta