Lägenhet

C-1501

Sandbigatan 29

4

rok,

126

kvm

Såld
Lägenhet
C-1501
Antal Rok
4
Rok
Boarea
126
kvm
Våning
5-6
Adress
Sandbigatan 29
Skuldfri pris
13 320 000
kr
Skuldfri avgift
3 161
kr
Belånat pris
11 808 000
kr
Belånat avgift
10 091
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

C-1501

Etagelägenhet med stort allrum och takterrass

För dig som söker det lilla extra och stort utrymme för umgänge! Här erbjuder vi en etagelägenhet med ett stort allrum med vardagsrum och kök med köksö med två rymliga balkonger som vetter åt olika väderstreck, två sovrum samt ett extra allrum/gästrum med en stor takterrass på den övre penthouse-våningen. Denna hörnlägenhet har öppna ytor och god förvaring, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Två rymliga sovrum, där det ena kan användas som arbetsrum, ger dig flexibilitet i boendet. Båda sovrummen kan öppnas upp mot balkong, perfekt till att njuta ditt morgonkaffe med utsikt. Välkommen till en generös, ljus och luftig våning där varje detalj är genomtänkt för att skapa en bekväm och inspirerande boendemiljö.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta