Lägenhet

C-1402

Sandbigatan 29

3

rok,

82

kvm

Såld
Lägenhet
C-1402
Antal Rok
3
Rok
Boarea
82
kvm
Våning
4
Adress
Sandbigatan 29
Skuldfri pris
6 995 000
kr
Skuldfri avgift
2 289
kr
Belånat pris
6 011 000
kr
Belånat avgift
6 799
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

C-1402

Rymlig entrébalkong och generösa sällskapsytor

Stor entrébalkong med möjlighet att njuta av morgonkaffe medan du blickar ner mot saltvattenpoolen och njuter av det tropiska klimatet. Hall med plats för förvaringsmöbler och åtskilda sovrum, varav det ena är större och har tillgång till en storklädkammare. I anslutning till båda sovrummen finns WC, varav det ena är större med tvättmöjligheter och möjlighet att få badkar om så önskas. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum med en stor balkong i västerläge som förlänger vardagsrummet och skapar en perfekt plats för dina växter att trivas.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta