Lägenhet

C-1401

Sandbigatan 29

3

rok,

102

kvm

Till Salu
Lägenhet
C-1401
Antal Rok
3
Rok
Boarea
102
kvm
Våning
4
Adress
Sandbigatan 29
Skuldfri pris
9 150 000
kr
Skuldfri avgift
2 848
kr
Belånat pris
7 926 000
kr
Belånat avgift
8 458
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

C-1401

Hörnlägenhet med vardagslyx och panoramautsikt

Fantastisk hörnlägenhet med extra allt och vardagslyx! Så snart du kommer in i lägenheten kommer blicken automatiskt dras mot det stora hörnfönstret som knyter ihop kök och vardagsrum med panoramautsikt. Här finns möjlighet att välja mellan hörnläge mot nordväst med parkutsikt eller mot sydväst med solläge.
Den naturliga samlingspunkten är köket, runt köksön, samt de stora balkongerna i två olika väderstreck. Två skilda och jämnstora dubbelrum, båda med utgång till separata balkonger i olika väderstreck och god förvaring. Dessutom har det ena sovrummeten egen walk-in-closet. Två praktiska duschrum, det ena vid hallen och det andra med möjlighet till badkar och ett separat tvättrum.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta