Lägenhet

C-1109

Sandbigatan 29

2

rok,

62

kvm

Till Salu
Lägenhet
C-1109
Antal Rok
2
Rok
Boarea
62
kvm
Våning
1
Adress
Sandbigatan 29
Skuldfri pris
4 695 000
kr
Skuldfri avgift
2 067
kr
Belånat pris
3 951 000
kr
Belånat avgift
5 477
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

C-1109

Rymlig lägenhet med hotellkänsla och söderbalkong

För dig som vill ha hotellkänsla hemma. Här blickar du ut över medelhavsträdgården och saltvattenpoolen från entrébalkongen. Denna ljusa lägenhet har stora fönster och ytor för gemenskap, optimal förvaring och en balkong i söderläge, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och underhållning.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta