Lägenhet

B-1701

Sandbigatan 27

3

rok,

104

kvm

Såld
Lägenhet
B-1701
Antal Rok
3
Rok
Boarea
104
kvm
Våning
7
Adress
Sandbigatan 27
Skuldfri pris
11 795 000
kr
Skuldfri avgift
2 931
kr
Belånat pris
10 535 000
kr
Belånat avgift
8 706
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

B-1701

Premiumkänsla, god förvaring och bastu

En stor och fri lägenhet för den som vill unna sig premiumkänsla och vardagslyx. Belägen högt upp i byggnaden med gott om ljusflöde och en frihetskänsla med panoramavy mot Stadsskogen från terrassen, vardagsrummet och ett av sovrummen. Här finns något alldeles extra såsom bastu, stor terrass med plats för loungemöbler och fri utsikt mot Stadsskogen och kvällssol, ytterligare balkong med morgon- och förmiddagssol, planteringsvägg för odling, köksö, två dubbelrum med direkt access till terrass/balkong och två duschrum. Gott om förvaringsmöjligheter för en bekväm och lyxig livsstil.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta