Lägenhet

B-1602

Sandbigatan 27

3

rok,

108

kvm

Till Salu
Lägenhet
B-1602
Antal Rok
3
Rok
Boarea
108
kvm
Våning
6
Adress
Sandbigatan 27
Skuldfri pris
11 995 000
kr
Skuldfri avgift
3 015
kr
Belånat pris
10 699 000
kr
Belånat avgift
8 955
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

B-1602

Hörnlägenhet med terrass och panoramautsikt

En stor och lyxig hörnlägenhet med extra allt! De öppna sociala ytorna har stora fönster mot tre väderstreck. Här kan du välja mellan en lägenhet mot väst, norr och öst eller mot öst, söder och väst. Köket och allrummet knyts ihop med en köksö med spishäll och ugn, där du kan laga mat och blicka ut över rummet och utsikten. Stor terrass med fri panoramautsikt mot park och Stadsskogen i ett soligt västerläge. Välj planlösning efter dina behov med två dubbelrum med varsin skjutdörrsgarderob och utgång till separat terrass eller balkong i olika väderstreck, eller om du föredrar ett extra rum som gästrum, kontor eller ateljé. Gott om förvaring i hallen bakom skjutdörrsgarderober. Två duschrum, varav det ena har tvättmöjligheter och bastu.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta