Lägenhet

B-1202

Sandbigatan 27

4

rok,

126

kvm

Till Salu
Lägenhet
B-1202
Antal Rok
4
Rok
Boarea
126
kvm
Våning
2
Adress
Sandbigatan 27
Skuldfri pris
10 775 000
kr
Skuldfri avgift
3 161
kr
Belånat pris
9 263 000
kr
Belånat avgift
10 091
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

B-1202

Stora fönsterpartier och badrum med dubbelhandfat

För dig som söker en 4 rum och kök med generösa ytor och extra guldkant på vardagen. Stort kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till rymlig balkong. Två jämnstora dubbelrum, båda med skjutdörrsgarderob, och två badrum intill sovrummen, varav ena har dubbelhandfat, fönster och bastu. Ett tredje rum med egen balkong och ingång till klädkammare.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta