Lägenhet

A-1801

Sidenbigatan 30

5

rok,

282

kvm

Såld
Lägenhet
A-1801
Antal Rok
5
Rok
Boarea
282
kvm
Våning
8-9
Adress
Sidenbigatan 30
Skuldfri pris
23 095 000
kr
Skuldfri avgift
6 651
kr
Belånat pris
19 711 000
kr
Belånat avgift
22 161
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

A-1801

Etagelägenhet med extra takhöjd, stora ytor och takterrass

För dig som söker extra allt och lite därtill. Här erbjuder vi husets största bostad, en hörnlägenhet med etage-våning, extra takhöjd, fyra balkonger och en stor takterrass. Denna unika lägenhet är designad för att maximera komfort, funktionalitet och generositet med ytor. Den rymliga planlösningen inkluderar stora sociala ytor, välutrustat halvöppet kök och flera sovrum, varav tre har direkt utgång till balkong. Med klädkammare och stora arbetsytor har du gott om förvaring och plats för alla dina behov. Flera badrum, inklusive ett med badkar, separat dusch och dubbelhandfat, ger extra bekvämlighet och lyx. Unna dig en avkopplande stund i bastun och kliv sedan direkt ut på balkongen för lite frisk luft och en kopp nybryggt kaffe. För extra bekvämlighet kan du ta hissen från din egen våning, direkt ner till gymmet och medelhavsträdgården.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta