Lägenhet

A-1502

Sidenbigatan 30

4

rok,

129

kvm

Till Salu
Lägenhet
A-1502
Antal Rok
4
Rok
Boarea
129
kvm
Våning
5
Adress
Sidenbigatan 30
Skuldfri pris
11 275 000
kr
Skuldfri avgift
3 236
kr
Belånat pris
9 727 000
kr
Belånat avgift
10 331
kr
Hämta bofaktablad
icob download
Lägenhet

A-1502

Generösa ytor med det lilla extra

För dig som söker en väl tilltagen våning med det lilla extra! Förutom generösa ytor i kök och vardagsrum och lägenhetens två balkonger, bjuds det på hotellkänsla i det ena dubbelrummet. Klädkammare och sovrum i halvöppen planlösning med fransk balkong och utsikt över medelhavsträdgården. Stort badrum med tvättmöjligheter och egen bastu med fönster ut mot innergården. Ett andra dubbelrum och arbetsrum, samt duschrum och förvaring.

Imponerande Takhöjd och Ljus Rymlighet

Lägenheterna är utformade med omsorg och precision för att erbjuda en boendemiljö av högsta kvalitet. Vid första anblick möts du av den imponerande rumshöjden på 2,6 meter och hela 3,3 meter på våning 0 och 1, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Badrummen har cirka 2,4 meter i takhöjd.

Högkvalitativa Materialval

Tvåstavs, massivt ekgolv tillsammans med genomgående golvvärme bidrar till utmärkt akustik och inomhusklimat i hela lägenheten, förutom i delar av hallen och i badrummet där du istället finner ett slitstarkt stenkompositgolv. Väggarna är målade och skruvbara, vilket ger flexibilitet för inredning och placering av vägghängda hyllor eller TV. Alla innertak är släta och vitmålade som standard, vilket bidrar till en ljus och ren känsla genomgående i hela bostaden. Vissa lägenheter inkluderar bastu som är klädd med en elegant träpanel, utrustad med sittvänliga trälavar och ett Tylö-aggregat, för att skapa en genuin spa-känsla.

Stilrena och Funktionella Kökslösningar

Hemmets hjärta - köket. Här har vi valt stilrena kökssnickerier från Birch & Wood med ljusgrått som standard, med flera färg- och materialalternativ som inredningsval. Bänkskivor och stänkskydd i en matt, grå kompositsten för en lättskött och hållbar arbetsyta. Miele-produkter av högsta kvalitet i alla kök, inklusive integrerad diskmaskin och en elegant inbyggd köksfläkt. Duschar och blandare är i krom från Hafa som standard. Vi har valt vägghängda WC och handfat från Duravit, samt takdusch med handdusch och en glasdörr mellan dusch och WC.

Karta